Vinsmagning, med kærlighed til vinen

En god vinsmagning kan løftes af et veltilrettelagt måltid mad. For dig, der vil give vinen de optimale muligheder, for at imponere, anbefaler vi et kig på vores Vinkælder Menu. Vi har sammensat to menuer til en god aften. Du får blandt andet lov til at smage på vinen fra vores egen vingård SenZanome, som vi kan fortælle dig mere om i løbet af selve aftenen. Har du lyst til en af vores andre menuer kan I starte aftenen i vores romantiske restaurant og bagefter opleve en vinsmagning i vores vinkælder.

Ring til os på 35 37 99 77 og bestil dit bord nu

I vinkælderen er der en helt særlig stemning, med små intime rum og levende lys som den primære lyskilde. Det største rum er oplagt til en rigtig herreaften for 6-8 gode venner. Er i en mindre gruppe, eller ønsker du en særlig romantisk stund med en du har kær vil de resterende rum i vinkælderen kunne bruges.

Pladsen i vinkælderen er begrænset, så gæsterne hører til en udvalgt skare. For de helt særlige gæster er der mulighed for et Chefs table i vinkælderen, hvor Fabio vil præsentere udvalgte specialiteter sammen med god vin, ligesom der er vine i samlingen, der kræver noget særligt at få adgang til.

Winemakers Dinners, når vinsmagning er mere end en hobby

Ganske få gange om året arrangerer Restaurant Fabio eksklusive Winemakers Dinners, en vinsmagning hvor du kommer helt bagom vinen. Hør historien om vinen fra en person nært tilknyttet vingården. Vi har tidligere haft foredrag og vinsmagninger med vinene fra nogle af verdens bedste vinproducenter.

Winemakers Dinners inkluderer naturligvis også et godt italiensk måltid, som Fabio har fremstillet specielt til lejligheden, tilpasset til vinenes karakter.

Den eneste måde at sikre en plads ved vores næste Winemakers Dinner er ved at syntes godt om os på Facebook og være hurtig, for der er kun et begrænset antal pladser til dette populære vinsmagnings arrangement.
Vinsmagning, med kærlighed til vinen