En romantisk restaurant i København

Med døren lukkes storbyens larm og stress ude. I vil i stedet blive opslugt af den romantiske stemning, inspireret af det romantiske Trastevere i centrum af Rom, fra Fabios fødested i Italien. Mad lavet efter traditionelle opskrifter, der er gået i arv i familien, sætter prikken over i’et.

Romantisk restaurant til den særlige aften

Beliggende på Falkoner Allé 56 ligger Restaurant Fabio tæt på mange af Københavns kulturelle oplevelser. Både finkultur, teatre og biografer. Lad den romantiske oplevelse blive fuldendt med vores romantiske teatermenu og føl jer som Lady og Vagabonden, når I spiser hovedretten Tagliatelle med kødboller efterfulgt af en opkvikkede dessert, en god Tiramisu. I kan læse mere om denne og vores andre lækre menuer på vores menukort.

En romantisk restaurant skal have en intim stemning og dette er tilfældet med Restaurant Fabio. Er I heldige kan I, til de helt særlige stunder, opleve den helt særlige intime stemning, der findes i vinkælderens mindre rum. Fortæl os det ved bestillingen, hvis jeres aften på Restaurant Fabio skal være en af jeres særlige aftener. Vi hjælper gerne, som vi har gjort det for andre. Det er ikke tilfældigt at mange af vores kunder vil nævne Restaurant Fabio, når de skal nævne en romantisk restaurant i København.

Ring og bestil dit bord i restauranten på 35 37 99 77

Romantisk restaurant i København, du må besøge Restaurant Fabio