Gourmet restaurant – Italien på Falkoner Allé 56

Velkommen til Fabio Avenoso og Christine Aagaards drøm om en gourmet restaurant. Tillad dig selv at nyde det nogle af vores kunder kalder Københavns hyggeligste og mest romantiske restaurant, sammen med en ven eller en anden du holder af, og oplev hvordan Fabio kan løfte simple ingredienser til nye højder. At de kendte allerede har fundet frem til Fabios talenter ses på vores Hall of Fame og i restauranten, hvor en væg er dedikeret til de mange danske og udenlandske berømtheder der har været forbi.

Oplev Italien på vores gourmet restaurant

Fabios opskrifter er præget af det køkken han har arvet fra sin mor og mormor. Denne arv, sammen med et værtspar, der nyder at være sammen med gæsterne, sikrer dig oplevelsen af et ægte Cucina Casareccia på gourmet restauranten.

Står aftenen på en romantisk tur i teateret, eller biografen, kan I passende prøve vores Teater menu. Den indeholder et udvalg af Fabios appetitvækkere efterfulgt af tagliatelle med kødboller, der bygger op til og tager sulten, samt en Tiramisu til at kvikke jer op. Menuen er god både før og efter forestillingen. Vores gourmet restaurant ligger tæt på Falkoner salen og Cinemax, samt i gåafstand fra Forum og Betty Nansen teateret.

Prøv også husets specialiteter Tagliata di Vitello, skåret og grillet kalvefilet, eller vores Maialino al Forno alla Fabio, en helstegt pattegris som de spiser den i bydelen Trastevere i Rom. Sidstnævnte kræver at I er fire og at I bestiller en uge i forvejen.

Menuerne på Restaurant Fabio består ikke af de små pyntede menuer, der kan ses på andre gourmet restauranter, her får du et reelt måltid.

Bestil dit bord nu på 35 37 99 77 og skriv dig op til vores Nyhedsbrev for at høre om vores specielle arrangementer.

Gourmet restaurant uden lige Restaurant Fabio